Contactgegevens

Contactgegevens en details van 123evoline
123evoline is een Nederlands en in gevestigd bedrijf. Wij hebben een groote voorraad Evoline producten. Wij werken rechtstreeks samen met de fabrikant. Daarom, kunnen wij producten zeer snel leveren nadat de bestelling is geplaatst.

Als u vragen heeft
Wij gebruiken e-mail als primaire vorm van contact. Zeer veel vragen bevatten technische details, deze zijn veel eenvoudiger te beantwoorden via email. Onze ervaring is dat veel details verloren gaan via telefonische contacten.
We zijn erop ingesteld om zeer snel op uw vragen te reageren. Te veel telefonische vragen resulteert in vertraging van ons systeem. U zult merken dat wij uw vragen snel en efficiënt beantwoorden. Het mooiste van dit alles, er zijn geen kosten voor deze service! Wij streven ernaar om te reageren binnen 1 werkdag

  • CONTACT GEGEVENS

    info@123evoline.nl

    KANTOOR ADRESGEGEVENS

    Zilverenberg 36
    5234 GM ‘s-Hertogenbosch NL

Ons magazijn is niet op onze kantoor locatie

Wilt u er rekening mee houden dat onze kantoor locatie geen winkel locatie is. Ons magazijn is op een andere locatie in Nederland gevestigd. In het geval dat u uw bestelling in ons magazijn wenst op te halen, gelieve dan vooraf contact met ons op te nemen. Warehousing is gespecialiseerd in wereldwijd verzenden, niet in afhaal door klanten.