Over 123evoline

123evoline is opgericht met als doel u te voorzien van een eenvoudige manier om Evoline producten te kopen tegen concurrerende prijzen. Al de prijzen die worden aangeboden via onze webshop zijn inclusief BTW. Doordat wij rechtstreeks zaken doen met de fabrikant kunt u, de klant, profiteren van niet alleen zeer concurrerende prijzen, maar heeft u ook directe toegang heeft tot hoogwaardige producten.

123evoline is een van de snelst groeiende leveranciers van Evoline producten en wij zijn toegewijd om uitgebreide informatie te verstrekken. Wij voeren een groot assortiment van top kwaliteit tegen een zeer concurrerende prijs.

Wij bieden niet enkel standaard producten, maar bij ons kunt u eveneens voor maatwerk terecht. Onder maatwerk verstaan wij configuraties die volledig “op maat” voor u worden samengesteld en geproduceerd. Afhankelijk van het type unit kunnen contactdozen, data en multimedia modules worden toegevoerd. Ook is het mogelijk om de uitvoering aan te passen, denk hierbij aan kleur of andersoortig materiaal.

Wij zijn er trots op hoogwaardige producten te leveren voor een hele waaier van toepassingen. Wij werken hard om efficiënte dienstverlening te leveren aan al onze klanten. Van grote (industriële) organisaties, groothandel en consumenten.

Kopen van Evoline apparatuur kan voor ons niet eenvoudig genoeg zijn. 123evoline streeft erna om dit proces zo eenvoudig en duidelijk mogelijk te maken. Indien u bestelt voor 17.00 uur leveren wij (indien op voorraad) de volgende werkdag bij u aan de deur. Wij beschikken over een uitgebreide voorraad zodat de kans bijzonder klein is dat er de volgende dag niet geleverd kan worden.